Boende

Jogersö Camping

Jogersö är en 3-stjärnig familjecamping vid Sörmlands största havsbad med en underbar strand, klippor, grönytor och hopptorn. Campingen erbjuder utöver campingplatser och stugor även restaurang, spa, minigolf och motionsspår. Sommartid fylls Jogersö med mängder av aktiviteter och evenemang. Quickstopp för husbilar och husvagnar på infarten.

Jogersö Bad & Camping
Jogersövägen, 613 51 Oxelösund
Telefon 0155-304 66, www.jogerso.se


Fiskehamnens stuguthyrning

Precis vid vattnet ligger Fiskehamnens
7 campingstugor. Stugorna är utrustade med en egen köksdel och i anslutning till stugorna finns serviceanläggning och den underbara fiskrestaurangen Sailor. Bra utgångspunkt för vandring till Femöre Naturreservat.

Fiskehamnens campingstugor
Fiskehamnen, 613 35 Oxelösund
Telefon 0155-317 92, 070-213 40 66, www.femoremarina.nu


Fyrvaktarbostaden -Biträdesbostaden

Med ett otroligt vackert läge ligger Fyrvaktarbostaden och Biträdesbostaden längst ut på klippan vid Femörehuvud. Stugorna har totalt 8 fasta bäddar och är utrustade med kök. På Femöre finns ett naturreservat med vandringsleder och det underjordiska Femörefortet. [Fyrvaktarbostaden]

Fyrvaktarbostaden - Biträdesbostaden
Femörehuvud, 613 35 Oxelösund |
Bokas direkt via Femörefortets webbplats, max 5 dygn. www.femorefortet.se


Vandrarhem Poppeln

Vandrarhem nära centrum med enkel-, dubbel- och familjerum. Kök för självhushåll, stora dagrum, gymnastiksal, veranda och uteplats med grillmöjligheter. Nära till Boda Borg och centrum.

Vandrarhemmet Poppeln
Esplanaden 17, 613 30 Oxelösund
Telefon 0155-339 39, www.poppeln.nu


Stjärnholms slott

Slottet är beläget cirka 5 km från centrum i naturskön miljö. Här finns boende i varierande prisklasser med allt från enkelt logementsboende till vackra rum i slottet. Här finns även restaurang, bastu, konferens-möjligheter, skulpturpark, rogivande omgivningar, stall med mera.

Stjärnholms slott
Stjärnholm, 613 41 Oxelösund
Telefon 0155-22 27 00, www.stjarnholm.se